Skip to main content

Gastronomisch genieten in het Pajottenland!

De Popelier is een Meat&Wine Restaurant in Gooik, de parel van het Pajottenland. In de schaduw van het kasteel van Saffelberg en op een idyllische locatie kan je genieten van een grote selectie aan zowel gerijpt als niet-gerijpt vlees. Voor deze selectie is er een nauwe samenwerking met Hendrik Dierendonck. In de zomer is het zalig vertoeven op het verwarmde terras te midden van de Pajotse heuvels maar ook in de winter is het binnen zeer gezellig door de warme make-over van het interieur met eyecatchers zoals de “WineWall”. De wijnkaart van ondertussen meer dan 600 referenties is zorgvuldig samengesteld zodat elke wijnliefhebber hier een keuze kan maken.

Boek een tafel

Sir Kwinten is een gezellig en sfeervol restaurant gelegen in het hart van Lennik. Bekend om zijn warmere ambiance en uitstekende service, biedt het een gevarieerd menu dat zowel lokale als internationale gerechten omvat. De chef-kok maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten om smaakvolle en creatieve gerechten te bereiden met een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart en een vriendelijke sfeer is het een plek waar iedereen zich welkom voelt.

Boek een tafel

In Ferment staan ambacht, service en kwaliteit centraal. Bij hen draait alles om het product, van de ingrediënten op het bord, tot de wijnen in je glas. De keuken biedt een mix van authentieke brasserieklassiekers en verrassende seizoensgebonden suggesties. Steeds met respect voor het product, en met vakmanschap gebracht. De kruisbestuiving met de keuken van 2-sterren restaurant Sir Kwinten, onder leiding van Glen Verhasselt, is op subtiele wijze zichtbaar doorheen de gerechten.

Boek een tafel

Een nieuwe uitdaging waar chef Kevin Graf en gastvrouw Barbara Wantens streven naar een eerlijke en eigentijdse keuken, waar respect voor het product centraal staat. U ziet een jong en dynamisch team aan het werk, die u graag meeneemt in hun culinair verhaal. Ze verwelkomen u graag in een modern en sfeervol interieur, waar elk gerecht het resultaat is van passie en teamwork.

Boek een tafel

Restaurant Cécile in Pamel biedt een eerlijke, jonge en ongedwongen eetervaring. Met een focus op seizoensgebonden ingrediënten, vind je hier geen uitgebreide kaart of vast menu, maar klassiekers die met passie zijn bereid. Geniet van een authentieke culinaire beleving in een sfeervolle setting!

Boek een tafel

Topkeuken, gezellig interieur, idyllische tuin met prachtig uitzicht. Hier worden uw smaakpapillen culinair verwend door Didier Van Holder en zijn vrouw Ingrid Frederix. Samen vormen zij het ideale duo in de keuken die telkens op zoek gaan naar verrassende smaakcombinaties met exclusieve ingrediënten. Ervoor zorgen dat gaan eten ook een beleving wordt, dat is hun doel.

Boek een tafel

Visrestaurant Kelderman is al decennia een begrip in Aalst en omgeving. In Kelderman kan u genieten van Franse klassiekers bereid volgens seizoen. Guy begeleidt u graag in uw keuze van de wijn bij het gerecht. Zij bieden dagelijks een degustatie- en lunchmenu aan die elk worden samengesteld op basis van de seizoensproducten. Op de à la carte kaart voert vis de boventoon. Voor de carnivoor onder u is er ook een selectie vleesgerechten. Peter vertelt er u graag alles over bij uw volgende bezoek.

Boek een tafel

Mirin

Mirin laat u genieten van een verfijnde, kwaliteitsvolle keuken waarbij smaak centraal staat. Chef Nicolas laat u proeven van een seizoensgebonden menu waarin de producten zorgvuldig geselecteerd worden en oog voor detail belangrijk is. Ze verwelkomen u in een gezellig kader waarbij de totaalbeleving van belang is.

Boek een tafel

Oplombike

Eventlocatie

Oplombeekstraat 23
1755 Gooik
t. +32 2 793 25 50
info@oplombike.be

Google MapsWaze

De Popelier

Meat&Wine Restaurant

Populierenstraat 8
1755 Gooik
T. +32 477 18 19 51
info@restaurantpopelier.be

Google MapsWaze